14.11.2017

GRÜNDER@NORD-TROMS ARRANGERES 14. DESEMBER PÅ BIOS PÅ STORSLETT

Torsdag 14.12.2017 arrangerer prosjektet HoppIDÉ Unge Gründere en felles middag for gründere fra kommunene Storfjord, Kåfjord, Lyngen, Skjervøy, Nordreisa og Kvænangen. Arrangementet avholdes på BIOS Café på Storslett.

Samlingen har som mål å samle lokale gründere og potensielle gründere fra nordtromskommunene Storfjord, Kåfjord, Skjervøy, Lyngen, Nordreisa og Kvænangen, samt relevante aktører fra virkemiddelapparatet, i området til en finere middag med nettverksbygging, kåring av årets Nordtromsgründer, og noen korte faglige bidrag fra tidligere gründere og fagfolk. Samlingen er ment å ha et «uoffisielt preg», med løse rammer og med mer fokus på å se muligheter og løsninger enn å skape barrierer i forbindelse med bedriftsetableringer. Altså kommer både form på middagen og innhold til å være på «nord-troms måten».

Tentativt program: Torsdag 14.12.2017

18.00 – Velkommen med info om kvelden av Rune Steinsvik, prosjektleder HoppIDÉ Unge Gründere.

18.10 – Middagen serveres – En finere middag fra sannsynligvis Norges beste serveringssted av lokalmat.

19.00 – Kaffe og mingling.

19.30 – Inspirasjonsforedrag av Hilde Jeridi, Makeup Mekka AS, Tema: Ta muligheter!

«Selskapet Makeup Mekka AS ble etablert i 2008 av gründerne Hilde og Sammy Jaridi, og gjennom sin satsing på nettbutikksalg av sminke har de opplevd en eksplosiv utvikling. Fra oppstart i 2008 til en omsetning på 9 millioner i 2014. I 2016 var omsetningen nådd 36,5 millioner. Dette gjennom hardt arbeid og gjennom å vinne et marked som ingen andre så. Hilde fra Nordreisa kommer og forteller om sin historie og sine erfaringer som gründer.

20.00 – Lokal seriegründer – Tema: No må ungdommen gje gass og skape sjøl (Mer info kommer).

20.15 – Sparebanken Nord-Norge – Tema: Hvilke muligheter har gründere gjennom lokalbanken? Hvilke krav stilles til bedriftsetablerere? Hva kjennetegner de som lykkes? Hva ser banken etter i sitt møte med unge gründere?

20.30 – Kåring av årets unge gründer i Nord-Troms.

21.00 – Slutt på offisielt program.

Arrangementet er for spesielt inviterte gründere og kommende gründere, som nomineres av næringskonsulentene fra kommunene Storfjord, Lyngen, Kåfjord, Skjervøy, Nordreisa og Kvænangen. Om du ønsker å delta, kontakt din lokale næringskonsulent for å melde interesse.

©2017 HoppIDÉ.